Varausehdot

Tervetuloa lomalle!

Tutustuitko jo korkealaatuisesti varusteltuun huvilaamme? Lue lisää ja katso kuvat täältä!

Vuokralle ottaja hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan huvilan käyttöön liittyvät varausehdot maksamalla varausmaksun. Varausehdot sitovat kumpaakin osapuolta, kun vuokralleottaja on suorittanut ennakkomaksun tai koko vuokrahinnan.

Varaus on vahvistettu ja sitova, kun vuokralleottaja on maksanut ennakkomaksun (noin 30% majoitushinnasta tai erikseen sovitun summan). Vuokrahinta tulee suorittaa täysimääräisenä, mikäli matkan ajankohtaan on alle 28 vrk

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti sähköpostilla vuokranantajalle. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on saapunut kirjallisesti.

Jos peruutus tapahtuu 60 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista, palauttamatta jää 30% vuokran kokonaissummasta.

Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin 60 vrk:ta ennen vuokrauksen alkamista se ei oikeuta vuokranmaksun palautukseen.

Tutustu myös matkavakuutuksiin yllättävien esteiden vuoksi.

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeure), voidaan varaus perua.

Mikäli majoituslaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Huomioithan, että maksamalla eräpäivään mennessä, varauksesi vahvistuu.

Huvilassa on sähkölukot, jotka toimivat numerokoodilla. Vuokralleottaja saa ennen tuloa ovikoodin, joka toimii koko vuokra-ajan.

Huvila on asiakkaan käytössä tulopäivästä klo 16.00:sta lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Mökki on yksityisten ihmisten omaisuutta ja siellä on käyttäydyttävä asiallisesti ja muita esim. naapureita häiritsemättä.

Saunassa on käytettävä peflettejä, ja vuokralleottajan on tuotava mukanaan henkilökohtaiset hygieniatuotteet.

Mökistä ei saa vetää sähköä esim. autojen jatkuvaan lämmitykseen.

Ulkoporealtaassa ei saa tupakoida.

Vuokralaisen tulee kytkeä vesihanat kiinni astianpesukoneen ja pyykinpesukoneen käyttämisen jälkeen. Älä käytä koneita ilman valvontaa.

Väliovien päällä ei tule kuivattaa pyyhkeitä tai muita kosteita tavaroita.

Huolehdi ovet ja ikkunat kiinni kun luovutat lomakohdetta.

VAKUUTUKSET:  Asiakas on majoituksen tai vierailun aikana itse vastuussa toiminnastaan ja huolehtii omien henkilö- ja esinevakuutustensa voimassaolosta. Lapset ovat huoltajiensa vastuulla.

Huvilaan on mahdollista vuokrata liinavaatteet. Vuoteissa on käytettävä lakanoita ja tyynynpäällisiä, makuupussien käyttö vuoteissa on kielletty. Mikäli vuoteissa ei ole käytetty liinavaatteita, vuokranantaja pesettää tyynyt ja peiton sekä petauspatjat vuokralleottajan laskuun.

Vuokralleottaja vastaa huoneiston siivouksesta vuokra-aikana. Vuokran laskussa on laskutettu pakollinen loppusiivous. Vuokralleottajan on tehtävä normaalia päivittäissiivousta. Lähtöpäivänä vuokralleottajan on tyhjennettävä roskat sekä pestävä astiat (astiat voi jäädä koneeseen puhtaana). Vuokralainen vastaa roskien/pullojen/tölkkien pois viennistä. Roskat saa viedä loma-asutusten Molok-jäteastioihin. Tarkastuksen vuokralleottajan lähdettyä tekee siivouspalvelu. Suurta ja erityistä puhdistusta vaativat työt, kuten oksennuksen siivous hinnoitellaan erikseen. Mikäli ulkoporealtaan vesi joudutaan vaihtamaan huolimattoman käytön vuoksi, vastaa vuokralleottaja tästä aiheutuvista kustannuksista (300€).

Mökin edelleen / jälleenvuokraus kolmannelle osapuolelle on ehdottomasti kielletty. Mökin vuokrasopimus purkautuu välittömästi, mikäli väärinkäytöksiä havaitaan.

Huvilassa sisällä tupakointi on ehdottomasti kielletty. Parvekkeella tai terassilla tupakointi sallittu. Piha-alueella ja terassilla tupakoitaessa tupakantumppien / nuuskien heittely piha-alueelle on kielletty. Tupakantumpit tulee sammuttaa asianmukaisesti.

Huvilaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä, siitä johtuen, että vuokranantaja haluaa varata huoneiston allergiavapaana.

Huvilassa saa asua vain varausvahvistuksessa määritelty henkilömäärä. Lomakohdetta ei saa käyttää useampi henkilö, kuin mitä huoneistoa vuokrattaessa on sovittu. Teltan tai asuntovaunujen/-autojen käyttö ilman vuokranantajan lupaa lomakohteen tontilla on kielletty.

Kaikki majoituskohteeseen liittyvät huomautukset pyydämme osoittamaan viipymättä sähköisesti info@bestvillas.fi tai soittamalla, näin pyrimme varmistamaan vierailun onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla.

Hinnaston hinnat voimassa toistaiseksi ja hinnat voivat vaihdella sesongin ja tarjousten mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle mahdollisesti aiheuttamansa vahingot. Mikäli vahingot ovat syntyneet välinpitämättömyydestä vierasta omaisuutta kohtaan, asiaa käsitellään ilkivaltana, joka ilmoitetaan aina poliisille ja josta vaaditaan korjauskustannusten lisäksi vahingonkorvaus. Mikäli korvausvaatimuksesta ei päästä vuokralleottajan kanssa yksimielisyyteen, käsitellään asia tapauskohtaisesti käräjäoikeudessa. Ensisijaisesti sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin.