Kokoukset, juhlat, festarimajoitus tai rentoa lomailua

Huvila, Himos

Korkealuokkainen vuokrahuvila Keski-Suomessa

Rentoa lomailua ja aktiviteetteja

Majoitus Länsi-Himoksella

Olet lähellä luontoa, mutta myös keskellä Himoksen kattavaa tapahtumatarjontaa ja aktiviteetteja

Lomaile Himoksella lähellä luontoa, juhli synttäreitä, polttareita, vuokraa edustuskäyttöön, golfaa tai nauti alueen monista tapahtumista, kuten Iskelmä Festivaaleista tai Neste Rallista! Himoksella sijaitsee myös Etelä-Suomen suurin laskettelukeskus.

BestVillas on rakennettu Himoksen Golf Resortin mökkialueelle ja on yksittäinen 2022 valmistunut luksusluokan huvila. Huvila sijaitsee erinomaisella paikalla lähellä kaikkia Himoksen keskeisiä palveluita. Jyrkässä rinteessä oleva reunimmainen kulmatontti takaa myös oman rauhan mahtavilla näköaloilla golfkentille. BestVillas soveltuu edustushuvilaksi tai kokouspaikaksi isommille ja pienemmille ryhmille kuin myös lomanviettopaikaksi laatua arvostaville lomailijoille. Viihtymisen takaavat muun muassa kahdessa kerroksessa olevat suuret parveketerassit, joista pääsee ihailemaan golfkentälle avautuvia maisemia. BestVillas rakennetaan tyylikkääksi ja viihtyisäksi kokonaisuudeksi, jossa vietät onnistuneen loman.

Yleisesittely

Tilat

Yläkerta

Alakerta

Sisääntulokerroksessa on avara olohuone, hyvin varusteltu keittiö, ruokailutila, kolme makuuhuonetta sekä wc ja suihku. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, olohuone, saunatilat sekä kulku terassille ja ulkoporealtaalle. Alakerran olohuoneessa on reilut tilat viihtyisään vapaa-ajanviettoon ja vuodesohvat takaavat majoitus mahdollisuuden isommallekin porukalle. Tilavasta saunasta pääset ihailemaan maisemia alakerran takaterassille. Ulkoporeammeen terassiosio on kokonaan lasitettu, mikä tuo suojaa sateella sekä lisää myös kivasti yksityisyyttä tehden ulkoporeiden nautinnosta täydellisen.

Huvilassamme on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaidemme viihtyvyyteen ja tätä varten etupihaa laajennettiin, jotta varmistetaan, että suurempikin määrä autoja mahtuu pysäköimään. Yläkerran lasitetulla terassilla voi nauttia kesäilloista, etäohjattava ilmalämpöpumppu pitää huolen, että lämpötila pysyy miellyttävänä myös kuumimmilla kesähelteillä ja sähköinen avaimeton lukitus tekee vierailusta huoletonta. 

 
Lasitetulla terassilla on käytössä kaksi Weber pulse 2000 sähkögrilliä.

Luksusluokan varustelu

Loistava valinta myös edustuskäyttöön

BestVillas soveltuu edustushuvilaksi tai kokous- tai juhlapaikaksi isommille ja pienimmille ryhmille kuin myös lomanviettopaikaksi laatua arvostaville lomailijoille.

Etäisyydet:

Himos Center 2,5 km
Himos Areena / Ravintola 2,3 km
Kauppa 2,5 km
Länsi-Himos autolla 3km / kävellen 1 km
Pohjois-Himos 4,2 km